Dar es Salaamin Suomi-koulu

Just another WordPress.com site

Hyvää isänpäivää!

: 9 marraskuun, 2012

Tällä viikolla Suomi-koulutunnit menivätkin siis rattoisasti isänpäiväkorttiaskartelun merkeissä. Kaikki ryhmät taiteilivat kortit, isoimmat hieman suuremmalla taiteellisella vapaudella. Koske emme halua pilata yllätystä, sanottakoon vain että ope oli taas superylpeä lahjakkaista lapsistaan ja nuoristaan!

Korttien lisäksi koetettiin Myiden kanssa harjoitella vähän joulujuhlan lauluesitystä varten, mutta esimerkiksi palapelit ja piirtäminen olivat huomattavasti mielenkiintoisempia. Ope myös lupasi, että ne jotka eivät edellisellä kerralla syystä tai toisesta voineet pukeutua Halloween-naamiaisiin, saavat tehdä sen seuraavalla kerralla. Niinpä seurassamme oli tällä viikolla prinsessa jos toinenkin.

Yllätysprinsessa

Taidetta iskälle

Tuutikkien kanssa luettiin loppuun aiemmin aloitettu Yrren aapinen, etsittiin taas kuvista tietyllä alkukirjaimella alkavia sanoja ja pelattiin uutta aakkosdominoa, jossa tietenkin kaikki olimme voittajia. Uusissa lattiatyynyissä tuntuu myös todella olevan jotain taikaa, sillä sekä Myyt että Tuutikit villiintyvät niistä aikalailla – erinäisiä heittely-, liuku- sekä kiljumispomppimisharjoituksia tuli tehtyä tällä viikolla.

Isänpäivän lisäksi tällä viikolla vietettiin ruotsalaisuuden ja Kustaa Aadolfin päivää, josta oli taas Muumeille pieni tietoisku. Tämän yhteydessä pohdittiin jälleen esimerkiksi aiemmin klassikkovisassa esille tullutta ruotsinkielen roolia Suomen historiassa sekä äidinkielen merkitystä ihmisille yleensä. Isänpäiväkortit valmiiksi saaneiden kanssa tehtiin kirjoitusharjoituksia pienryhmissä sekä pelattiin uutta lajittelupeliä. Lisäksi saatiin valmiiksi ja paikalleen (kiitos pitkänhuiskean Jennan!) kyltti kirjaston oven päälle.

Kiitos Ester!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: