Dar es Salaamin Suomi-koulu

Just another WordPress.com site

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2013!

: 22 joulukuun, 2012

Viimeisellä Suomi-kouluviikolla juhlittiin Onnen Olion täyttymistä nyyttäriherkuin ja katsellen lasten elokuvia. Myiden kanssa katsottiin Maisan joulu, jonka jälkeen laitettiin vielä pyörimään Viiru ja Pesonen joulupuuhissa. Tuutikkien kanssa katsoimme myös Viirua ja Pesosta Kettusten leffateatterissa, kunnes vaihdoimme takaisin luokkaan piirtelemään jouluisia maisemia.

Vilimit

Vilimit

Leffa-Myyt

Leffa-Myyt

Jos vähän lähempää

Jos vähän lähempää

Kettusten teatterissa

Kettusten teatterissa

Talavimaesemia

Talavimaesemia

Perjantaina juhlimme sitten Elimun joulujuhlaa, jossa Suomi-koululapset esittivät jouluisia lauluja, leikkejä, tansseja ja runoja. Ohjelmistossa olivat muun muassa Tuiki tuiki tähtönen -laululeikki, Petteri Punakuono –laulutanssiesitys, Joululaulu – ja Tulkoon joulu –lauluesitykset, sekä oppilaiden itsekirjoittamia joulurunoja, joista ope oli erityisen ylpeä. Esitysten jälkeen houkuteltiin sitten joulupukkia esiin koko juhlaväen voimin Tonttujen jouluyö –laululeikillä ja Joulupukki-laululla. Pukki könysikin lopulta esiin uima-altaan takaa, hauskuutti lapsia ja aikuisia jutuillaan ja jakoi lopuksi lahjat kaikille kilteille lapsille, ja opelle. Juhlan päätteeksi nautiskeltiin ihania jouluherkkuja. Kiitokset siis kaikille juhliin ja niiden järjestelyihin osallistumisesta!

Ope kiittää vielä antoisasta syyslukukaudesta ja toivottaa kaikille ihanille Suomi-koululapsille ja –vanhemmille sekä koko Tansanian Suomi-yhteisölle iloista ja rentouttavaa joulua sekä onnellista uutta vuotta 2013! Toivottavasti nähhään vielä joskus! ❤

Joolukuus

Joolukuus

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: